Welkom

De mobiele pagina Helderzienden-rotterdam.nl is aan het laden...
betrouwbare mediums - directe antwoorden

SELECT * FROM tarotkaarten WHERE laatstgetoond = date( NOW( ) ) limit 1
Tarotkaart Bekers Koningin door mediums

Tarotkaart Bekers Koningin

Hofkaarten  -  Bekers
Tarotkaart van 3 december : Bekers Koningin
De Tarotkaart Koningin van de Bekers is een kaart die je een kijkje in de spiegel geeft, die u een spiegelbeeld voorhoudt en daarmee oproep doet op uw intuïties. Af en toe is het oké om even wat aan je zelfbeeld te doen en je eigen mindere kanten te bestuderen. Er komt een tijd in je levensweg waarin je extreem veel inzichten in je gedrag en de motivaties van andere mensen zal verkrijgen. Je kan naasten hiermee helpen, een rots zijn in de branding of een pilaar om op te kunnen steunen wanneer het nodig zou zijn. Naasten zullen net zoals een koningin bij u met vragen komen en naar u opkijken. Maak zo nu en dan tijd vrij om andere mensen te helpen met hun moeilijkheden.

Tarotkaarten van Bekers

Extra mediums informatie

Uitleg over Tarotkaarten van Bekers

Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak. Deze inzichten zullen vaak in je dromen tot u komen, dit kan 's nachts zijn, maar ook dagdromen zullen zich melden.

De Tarotkaart van Bekers verwijst naar relaties en de liefde, maar ook in de betekenis van de liefde voor ons zelf, ons innerlijk en uiterlijk, je moet immers ook van jezelf kunnen houden.

Let op, de beker die er het mooiste uitziet, is niet altijd de beker die de beste en lekkerste wijn bevat! Het symbool van omgevallen bekers die leeggelopen zijn of volle bekers met stevige basis zullen je tonen wat je moet doen. Is je glas halfleeg of halfvol? Vaak ligt het aan je ingesteldheid hoe je de zaken bekijkt en ervaart.

Bekijk je keuzes altijd vanuit verschillende invalshoeken, analyseer de mogelijkheden en gevolgen.


Tarotkaarten Bekers. Alles start met de liefde, zeker bij de tarotkaarten van de bekers. Bekers tarotkaarten brengen je boodschappen op emotioneel, vriendschappelijk of romantisch vlak.

Tarotkaarten mediums

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare mediums - directe antwoorden
Naar Boven